Family Photoshoot di Taman Botani Perdana, Kuala Lumpur

Lama betul rasanya menyepi. Demi mencari sesuap nasi, Salwa busy sikit sejak2 ni. Busy siapkan tempahan baju raya customer kan. Tak sempatlah nak update blog.

Ni cerita bulan 5 haritu. Kami berphotoshoot di Taman Botani Perdana Kuala Lumpur. Kami sekeluarga ni jarang ada gambar complete satu family yang elok. Sebabnya jarang bergambar, takpun gambar tapi bergegar2 sebab sibuk dengan Nazneen. Jadi haritu terfikirlah untuk buat official photoshoot dengan photographer yang berpengalaman. Gituuu.

Photographer kami haritu merupakan salah seorang kawan kami dari UTP dulu, Ashraf Naharuddin. Boleh refer website dia http://www.ashrafnaharudin.com untuk sebarang info.

Ni antara gambar-gambar hasil photoshoot haritu. 















Kalau berminat nak bergambar macam ni, boleh la contact Ashraf Naharuddin tu.
http://www.ashrafnaharudin.com
Previous
Next Post »